Kunstbalie Corporate Website

Kunstbalie

Van UX tot ontwerp, van realisatie tot oplevering - voor de Kunstbalie realiseerde ik de site van begin tot eind. Het resultaat is een vlamnieuwe Drupal 8 site met uitgebreide workflow voor het publiceren en goedkeuren van inhoud.

Coalition for the International Crime Court

Coalition for the International Crime Court

Join the fight for international justice! De CICC probeert samen met NGO's over de hele wereld de internationale wetgeving rondom oorlogsmisdaden erkend te krijgen.

EQ3 Dieetproducten

Equilibre3

Wat is het toch fijn om zowel het ontwerp als de front-end te doen van een project. Voor Equilibre3 realiseerde Haas Ontwerp het interactie- en grafisch ontwerp en implementeerde deze vervolgens in deze uitgebreide Drupal Commerce site.

Reggae Geel

Reggae Geel

Come catch a vibe at Reggae geel! Wat begon als een klein feestje buiten, groeide uit tot een festival met 30.000 bezoekers. Reggae Geel is een van de oudste Reggaefestivals van Europa en werd geboren in 1978. Sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevend en authentiek festival.

Webtrack

Webtrack

Lygature RADAR-CNS Projectwebsite

Lygature

Voor Lygature bouwde Haas Ontwerp een Drupal 7 multisite omgeving. Maar 1 Drupal installatie om te onderhouden en snel en efficient nieuwe sites bouwen met de bestaande functionaliteit.

EZCompany Corporate Website

EZCompany

Best een eer, de corporate site van EZCompany maken! Op locatie bij en in nauwe samenwerking met realiseerde ik de EZCompany corporate website.

NOP Overview

Gemeente Noordoostpolder

Haas Ontwerp realiseerde bij EZCompany de front-end van deze leuk ontworpen Drupal voor Gemeenten distributie. 

Kunstvakdocenten.nl

Kunstvakdocenten.nl

Kunstvakdocenten.nl is hét online platform waar kunstvakdocenten voortgezet onderwijs uit Brabant elkaar ontmoeten, kennis delen en inspiratie uitwisselen. 

Community Art Brabant

Community Art Babant

Op het platform Community Art Brabant kan iedereen die betrokken is bij community art elkaar vinden en kennis delen.

Deell - word de held(in) van de werkvloer!

Deell

Iedereen heeft wat te delen. Of je nu heel veel weet van Twitter, heel goed bent in time management of heel handig bent met Office. Het online platform Deell zorgt ervoor dat professionals binnen de overheid hun kennis kunnen delen.