Kunstbalie Corporate Website

Kunstbalie

Van UX tot ontwerp, van realisatie tot oplevering - voor de Kunstbalie realiseerde ik de site van begin tot eind. Het resultaat is een vlamnieuwe Drupal 8 site met uitgebreide workflow voor het publiceren en goedkeuren van inhoud.

EQ3 Dieetproducten

Equilibre3

Wat is het toch fijn om zowel het ontwerp als de front-end te doen van een project. Voor Equilibre3 realiseerde Haas Ontwerp het interactie- en grafisch ontwerp en implementeerde deze vervolgens in deze uitgebreide Drupal Commerce site.

MathPlus

MathPlus

Malmberg is hard bezig met het digitaliseren van haar producten, zodat leerlingen thuis en in de klas digitaal kunnen leren. MathPlus is de eerste compleet digitale leergang die Malmberg aanbiedt, met het boek als ondersteuning.

Kunstvakdocenten.nl

Kunstvakdocenten.nl

Kunstvakdocenten.nl is hét online platform waar kunstvakdocenten voortgezet onderwijs uit Brabant elkaar ontmoeten, kennis delen en inspiratie uitwisselen. 

Deell - word de held(in) van de werkvloer!

Deell

Iedereen heeft wat te delen. Of je nu heel veel weet van Twitter, heel goed bent in time management of heel handig bent met Office. Het online platform Deell zorgt ervoor dat professionals binnen de overheid hun kennis kunnen delen.