LocHal Tilburg

LocHal Tilburg

Haas Ontwerp ontwierp én bouwde deze site voor de mooiste hotspot van Tilburg. 

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam

Samen met en voor EZCompany werkte Haas Ontwerp mee aan de grootste Drupal Site van Nederland. 

Vlaamse Overheid

Vlaamse Overheid

Front-end en ontwerp voor de Vlaamse Overheid

Coalition for the International Crime Court

Coalition for the International Crime Court

Join the fight for international justice! De CICC probeert samen met NGO's over de hele wereld de internationale wetgeving rondom oorlogsmisdaden erkend te krijgen.

Kunstbalie

Kunstbalie

Realisatie van Drupal 8 site met uitgebreide workflow voor het publiceren en goedkeuren van inhoud

Community Art Brabant

Community Art Babant

Community en kennis delen voor iedereen die betrokken is bij Community Art 

Treemagotchi

Kairos Tools - Unilever

Treemagotchi is een prijswinnende en bewezen en prijswinnende leermethode, die het voor medewerkers leuk en makkelijk om mee te doen en te denken binnen het bedrijf. Het uiteindelijk doel: succesvolle organisatie- en/of cultuurverandering.

ZorgInnovatie

Zorginnovatie

Zorginnovatie is hét online platform wat helpt innovaties binnen de zorg te versnellen. Voor en op locatie bij OneShoe realiseerde samen met het team, de ux-designer en de klant de vormgeving van het platform.

Ynnovate Festival - Brainfood

Ynnovate

Let’s challenge government! Ynnovate zet zich samen met haar netwerk van Innovators in voor een innovatieve overheid door vernieuwende manieren van (samen)werken. Met slimme tools en werkwijzen zoals creative problem solving, scrum en design thinking.

Reggae Geel

Reggae Geel

Come catch a vibe at Reggae geel! Wat begon als een klein feestje buiten, groeide uit tot een festival met 30.000 bezoekers. Reggae Geel is een van de oudste Reggaefestivals van Europa en werd geboren in 1978. Sindsdien is het uitgegroeid tot een toonaangevend en authentiek festival.

MathPlus

MathPlus

Malmberg is hard bezig met het digitaliseren van haar producten, zodat leerlingen thuis en in de klas digitaal kunnen leren. MathPlus is de eerste compleet digitale leergang die Malmberg aanbiedt, met het boek als ondersteuning.

DrupalJam

DrupalJam

DrupalJam is het evenement voor Drupal specialisten in Nederland en Vlaanderen. Begonnen in 2007 met een informele codesprint met 30 man trekt het jaarlijkse evenement intussen ruim 350 bezoekers uit Nederland en Vlaanderen. Al twee keer mocht Haas Ontwerp het ontwerp van de Drupaljam site verzorgen!

Deell - word de held van de werkvloer

Deell

Iedereen heeft wat te delen. Of je nu heel veel weet van Twitter, heel goed bent in time management of heel handig bent met Office. Het online platform Deell zorgt ervoor dat professionals binnen de overheid hun kennis kunnen delen.