ICTU Gebruiker Centraal

ICTU / Gebruiker Centraal

Huisstijl, website, workshopspel (met unicorn!)... Haas Ontwerp ontwerpt diverse dingen voor ICTU.

Treemagotchi

Kairos Tools - Unilever

Treemagotchi is een prijswinnende en bewezen en prijswinnende leermethode, die het voor medewerkers leuk en makkelijk om mee te doen en te denken binnen het bedrijf. Het uiteindelijk doel: succesvolle organisatie- en/of cultuurverandering.

Ynnovate Festival - Brainfood

Ynnovate

Let’s challenge government! Ynnovate zet zich samen met haar netwerk van Innovators in voor een innovatieve overheid door vernieuwende manieren van (samen)werken. Met slimme tools en werkwijzen zoals creative problem solving, scrum en design thinking.

DrupalJam

DrupalJam

DrupalJam is het evenement voor Drupal specialisten in Nederland en Vlaanderen. Begonnen in 2007 met een informele codesprint met 30 man trekt het jaarlijkse evenement intussen ruim 350 bezoekers uit Nederland en Vlaanderen. Al twee keer mocht Haas Ontwerp het ontwerp van de Drupaljam site verzorgen!

Deell - word de held van de werkvloer

Deell

Iedereen heeft wat te delen. Of je nu heel veel weet van Twitter, heel goed bent in time management of heel handig bent met Office. Het online platform Deell zorgt ervoor dat professionals binnen de overheid hun kennis kunnen delen.